Mega springkussenfestival en sport try outs

Vroomshoop- In de eerste week van het nieuwe jaar op 5 januari organiseert Stichting Care4Uall een mega springkussenfestival in Het Punt Vroomshoop. Alle gymzalen van Het Punt zijn die dag van 10.00 tot 15.30 in gebruik met onder andere een monstertruck springkussen, een race stormbaan en een klimtoren van maar liefst 7 meter hoog! Naast de vele springkussens is er een opblaasbaar multi play fun, bijlwerpen en een basketbalspel waaraan ook rolstoel afhankelijke deelnemers mee kunnen doen.

Deze dag is georganiseerd voor het hele gezin zodat ook broertjes, zusjes en ouders mee kunnen doen en kennis met lotgenoten kunnen maken. Als stichting willen wij op deze dag vooral de nadruk leggen op plezier en sporten voor iedereen met een (on)zichtbare beperking omdat er in de Gemeente Twenterand weinig tot geen aanbod is voor aangepast sporten. Binnen het speciaal onderwijs is er vorig jaar een onderzoek geweest naar deze sport behoefte en deze lijkt bijna net zo groot te zijn als de behoefte aan vrijetijdsbesteding zoals Stichting Care4Uall de afgelopen (bijna) 4 jaar ervaren heeft. Zorgsaam Twenterand verzorgt op deze dag een try-out boksen, wordt de tumblingbaan van gymnastiek vereniging Lova Vroomshoop gebruikt en kunnen deelnemers meedoen met zaalvoetbal en dans.

Bij voldoende sport animo zal Stichting Care4Uall in samenwerking met andere geïnteresseerde organisaties verder gaan met een pilot aangepast sporten binnen de Gemeente Twenterand. Op 29 november en op 22 december is er nog een jongeren inloopdag bij Het Front in Vroomshoop speciaal voor jongeren met een rugzakje vanaf 10 jaar. Hiervoor zijn jullie (zonder ouders) van harte uitgenodigd. Voor meer informatie en aanmelden kijk op www.Care4Uall.nl of volg ons op facebook voor een leuke foto indruk.

Wij kijken uit naar deze unieke dag!
Team Care4Uall,
Dianne, Rutger, Steven, Bertil & Monique

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen