Vroomshoop in de ban van Halloween

Vroomshoop – Het kanaaldorp was Zaterdagavond compleet in de ban van Halloween op diverse plekken en straten waren er vreemde activiteiten en liepen er rare gasten rond. Organisatie onder leiding van Lindsay Mulder spreekt dan ook van een groot succes en is blij dat er zoveel mensen weer meedoen.

Zo waren er op de Julianastraat een aantal heksen te zien die druk bezig waren om heksen soep te maken. En aan de Constanstijnstraat was een complete spookstraat met een echte grote spooktent. Aan de Marijkestraat liep een man met een grote kettingzaag die iedereen de stuipen op het lijf jaagde.

Ongeveer 100 wandelaars en fietsers zowel jong en oud liepen de uitgezette route door de organisatie langs diverse griezel items die vaak door de deelnemers zelf in elkaar zijn geknutseld. En natuurlijk mag een heerlijke lekkernij niet ontbreken om zo de spanning bij de kinderen weg te nemen.

Om het geheel spannender te maken scheen de maan uitbundig op Vroomshoop neer. De reacties van de wandelaars waren dan ook zeer positief te noemen en zien alweer uit naar volgend jaar. De organisatie hoopt ook voor dan dat er nog meer straten mee gaan doen om de Halloween tocht nog mooier maar vooral spannerder te maken.

Onder een kleine impressie van de Halloween tocht 2023

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen