Opendag brandweer Den Ham druk bezocht

Den Ham – De opendag van de brandweer Den Ham is gisteren over de gehele dag druk bezocht. Aan de Dorpsstraat bij de kazerne stonden diverse diensten opgesteld zoals de politie, ambulance dienst, sleep dienst Wolves, Rode Kruis en kon men het materiaal bewonderen en vragen stellen aan de vele vrijwilligers die erbij stonden.

Ook de demonstraties van de brandweer trok veel bekijks van het toegestroomde publiek. Zo kon men zien hoe een autobrand geblust werd. Ook werd laten zien hoe het red gereedschap ingezet kan worden om eventuele slachtoffers te redden tijdens een ongeval.

Ook was er gedacht aan het kleinere publiek want die konden blussen met een echte brandweer slang en hun kunsten laten zien om een brandweerwagen weg te spuiten.

Al met al was er veel te zien van voertuigen tot en met verschillende gereedschappen die ingezet kunnen worden. De organisatie spreekt dan ook van een zeer geslaagde dag en spreekt dank uit aan alle diensten en vrijwilligers die de dag tot een succes hebben gemaakt.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen