Actie tribunestoeltjes Vroomshoopse Boys

Vroomshoop – Onlangs is een nieuwe actie van start gegaan bij Vroomshoopse Boys om een steentje bij te dragen aan de financiering van het nieuw te bouwen clubhuis op de Bosrand. Onder de veelzeggende titel ‘Steun het goede doel… doneer een stoel” kan iedereen voor drie seizoenen een nieuw tribunestoeltje kopen, die wordt voorzien van een naamplaatje van de donateur.

In korte tijd zijn al 138 stoeltjes verkocht aan leden, supporters, donateurs of iedereen die de Boys een warm hart toedraagt. Per stoeltje wordt er voor een periode van drie jaar een bedrag van € 75,00 betaald. Daarna kan er desgewenst verlengd worden. Er kunnen ook meerdere tribunestoeltjes gedoneerd worden en dat is ook al een aantal keren gebeurd.

Het doneren van tribunestoeltjes biedt de mogelijkheid met een vaste groep supporters, met vrienden of vriendinnen, of als gezinnen en/of families bij elkaar te zitten op de nieuwe tribune langs het hoofdveld van De Bosrand. Tijdens de familiedag van Vroomshoopse Boys op zaterdag 8 juli wordt er gericht aandacht besteed aan deze actie, die de organisatie zo snel mogelijk hoopt af te ronden. Verdere informatie is te vinden op de website van de club: www.vvvroomshoopseboys.nl

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen