TOP wint van Groen Zwart

Op zaterdag 20 mei mocht TOP 1 afreizen naar Borne. Hier speelden zij om 13:00 tegen Groen Zwart 1. Gelukkig hadden de toppers wel weer wat bijgeslapen na het geslaagde korfbalkamp! Tijdens het eerste gedeelte van de veldcompetitie was TOP er in geslaagd om met 20-7 te winnen van Groen Zwart.

Om 13:00 werd de wedstrijd ingefloten door scheidsrechter Vermeulen. Al snel werd duidelijk dat het een moeizame wedstrijd ging worden door de redelijk harde wind die over het veld heen ging. Groen Zwart lukte het om het 1ste doelpunt van de wedstrijd te maken. Gelukkig had Evelien hier al snel een antwoord op want de stand 1-1 maakte. Na de vakwisseling waren het weer de tegenstanders uit Borne die een doelpunt maakte, 2-1. Hierna volgde een wat moeizame periode aan de kant van TOP, veel kansen maar niks ging er daadwerkelijk in. Gelukkig brachten Lian en Justin hier verandering in waardoor de toppers opeens weer voor stonden, 2-3. Voor rust werd er aan beide kanten nog 1 keer gescoord waardoor de teams met een stand van 3-4 de rust in gingen.

Na een korte bespreking begonnen de toppers weer aan de 2de helft. Door de harde wind moest er nu aan de andere kant van de paal geschoten worden. Lian deed dit en zette de stand op 3-5. Hierna scoorde de thuisploeg nog 2 maal, maar het lukte de toppers om nog 3 maal te scoren. Dit zorgde ervoor dat TOP 1 de punten mee naar huis kon nemen. Eindstand 5-8!

Een wedstrijd met weinig doelpunten dankzij de harde wind, maar ook zulke wedstrijden moeten gewonnen worden! 💪

Aankomende zaterdag zijn er geen wedstrijden. De volgende wedstrijd is op zaterdag 3 juni. TOP 1 speelt dan om 15:30 thuis tegen Leonidas 1.