Forest Hill Festival voorverkoop in winkels gestart

Voor het eerst het Vroomshoopse Forest Hill Festival op 2 avonden! Vrijdagavond 16 juni is er een Hollandse piratenavond en zaterdagavond 17 juni 2023 is de zevende editie van het Forest Hill Festival in Vroomshoop! Ook dit jaar is de ijsbaan in het bos (Hammerweg 73) de locatie voor het festival. Om 19.00 uur gaan de poorten open op het festivalterrein.

Op de piratenavond worden er populaire piratenplaten gedraaid en zijn er live-acts van ondermeer Duo Espada, José Wolters en Helene Fischer tribute by Natasja.

Op zaterdagavond zijn er maar liefst 3 stages, want de gezellige feesttent is weer terug van weggeweest! Hoofdacts voor de Mainstage zijn de internationaal populaire DJ’s Sound Rush en Keltek. Op het Rockpodium zijn o.a. Creebles en Kisjeskearls te zien en te horen. In de Forest Chill Tent gaat het alle kanten op met huis (tent) DJ Bastiaan Dubbink, DJ La Liebre en zangers Dennis van Dam en Joy Woelders.

Er zijn al ontzettend veel kaarten weg. Vroomshoop en omgeving loopt warm voor dit zomerse festival voor jong en oud in het bos. Ook lokale ondernemers scharen zich in toenemende mate achter dit Vroomshoopse festival door zich aan te melden als sponsor of mee te doen aan de online podiumveiling voor een podium op naam op www.foresthillfestival.nl. Daarnaast heeft het Cogas Cultuurfonds opnieuw financiële steun gegeven aan het evenement.

Een kaartje voor de piratenavond kost in de voorverkoop 12,50 euro, een ticket voor zaterdag kost 25 euro. Via www.foresthillfestival.nl zijn kaarten verkrijgbaar. Vanaf vrijdag 27 mei zijn de tickets ook verkrijgbaar in de volgende winkels, waarbij er contant kan worden betaald.

Vroomshoop

Dennis Fashion (DNNS), Hammerstraat 2b

Daarlerveen

Gasterij ’t Trefpunt, Gerhard Nijlandstraat 2a

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen