Update: Bestuurder overleden na eenzijdige aanrijding in Westerhaar

Westerhaar – Een autobestuurder is vanmorgen zeer ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Hij reed door nog onbekende reden van de Hoofdweg en knalde vervolgens tegen de toegangshek van een woning. Omstanders hebben met hulp van de politie het slachtoffer uit de auto gehaald en levensreddende handelingen verricht tot de ambulance er was die het daarna overnamen.

De ernstig gewonde bestuurder is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.  Helaas is de bestuurder in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen. De verkeersongevallendienst doet een onderzoek naar de aanleiding van het ongeluk. De Hoofdweg is hierdoor tijdelijk afgesloten voor al het verkeer.

ADVERTISEMENT

Gerelateerde artikelen