Veneberg Den Ham overgenomen door de Wijha

Den Ham – Sinds vorige week zijn we overgenomen door de Wijha BV Hardenberg.

De Wijha is er voor boeren, burgers en buitenlui. In Hardenberg hebben zij een winkel met maar liefst een oppervlakte van 1800m2. Hier kun je terecht voor verschillende producten en diensten, van tuingereedschap tot -machines, maar ook ander gereedschap. Verder houdt de Wijha zich al jaren bezig met stalinrichting en melkwinning. En kun je er in de werkplaats terecht voor o.a. las- en constructiewerkzaamheden.

𝗚đ—ŧ𝗲𝗱𝗲 đ—ŧđ—Ŋ𝘃đ—ŧ𝗹𝗴𝗲đ—ŋ 𝗲đ—ģ 𝗱đ—ŧđ—ŧđ—ŋ𝗴đ—ŋđ—ŧ𝗲đ—ļ𝗲đ—ģ
Chris Veneberg is blij dat hij in ons de opvolger heeft gevonden. Na de gesprekken die er gevoerd zijn, hebben we er allemaal een goed gevoel aan overgehouden.

Met de de tweede vestiging hopen we als de Wijha verder te groeien en uit te breiden. Beide vestigingen zullen intensief samenwerken, zodat we jullie van een topproducten kunnen voorzien Ên natuurlijk een topservice!

Kom gerust langs voor een bakje koffie.

đ—Ēđ—ļ𝗷đ—ĩ𝗮 𝗗𝗲đ—ģ 𝗛𝗮đ—ē
Vroomshoopseweg 6
7683 RL Den Ham

 

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen