Zuur verlies van Vroomshoopse Boys tegen SV Gramsbergen

Op het zonovergoten sportcomplex ’t Hoge Holt trad de formatie van hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman aan tegen de nummer 3 van de ranglijst, SV Gramsbergen.
Het was Vroomshoopse Boys er alles aan gelegen om een beter resultaat neer te zetten, dan de eind september gespeelde wedstrijd tegen Gramsbergen , die toen door met name een wel heel matig 1e helft afgetekend werd verloren met 1 –5.

Vroomshoopse Boys was dus gewaarschuwd , toch scoorde Gramsbergen al in de 1e minuut. Na vermeend buiten spel waarvoor Arbiter Wesley O’ Niel niet floot, scoorde Roy Seinen vanaf de 16 meter met een keihard en niet te houden schot.
Gelukkig herpakte de Boys zich snel en ging gaandeweg de wedstrijd steeds beter voetballen, duels werden gewonnen en er werd goed gecombineerd. In de 20e minuut kwam middenvelder Tom Pierik in een kopduel in botsing met Nick Leverink. Laatst genoemde moest hierdoor met een hoofdwond het veld verlaten.

Tom Pierik kon nog wel verder spelen, maar moest later in de wedstrijd toch ook door zijn opgelopen blessure het veld verlaten.
In de 29e minuut is het dan toch raak. Na goed combinatievoetbal weet Levi Aitink Julien Derks te bereiken die beheerst de bal in het net schiet.
In de 36e minuut dreigde er gevaar: een onterecht gegeven vrije trap door Roy Seinen op Boys goalie René Kok, werd door hem vakkundig gestopt.
Een minuut later wordt Jordy Harms aangespeeld en komt vrij voor de goal Hij kwam echter een teenlengte tekort en kon deze kans niet benutten.
In de 44e minuut werd middenvelder Tom Pierik vanwege de opgelopen blessure gewisseld voor Mats Scholten.
Ruststand 1-1

Na de rust zien we een duidelijk feller Gramsbergen en ontstaan er voor beide ploegen enkele kansen, die niet worden benut. In de 56e minuut scoort opnieuw de thuisploeg. Door een slecht weggewerkte bal kan Roy Seinen wederom scoren . Zijn schot was onhoudbaar voor Boys keeper René Kok.
Het pleit voor de gasten , dat ze daarna met alle macht probeerden het tij te keren. In de 60e minuut mag Sven Paters een vrije trap nemen. Zijn hard schot werd door een puike redding van keeper Boudewijn Gaasbeek geblokt.
Er volgt een boeiend voetbalgevecht, waar voor elke meter word gestreden.. In de 70e minuut weet Julien Derks door middel van een fraaie actie over rechts ,Jordy Harms te bereiken. Zijn kopbal belandde buitenkant paal.

In de 71e minuut wissel: Simon Kempers en Duncan Kelder worden vervangen door Sil Derks en Sten Runhart. In de 80e minuut wederom een wissel. De moe gestreden Bert Verschoor wordt vervangen door Stef Kikkert.
In de 85e minuut moet Gramsbergen met 10 man verder . Elwin vd Veen ontvangt rood vanwege een overtreding op Sil Derks.

In de 88e minuut was de Boys wel heel dicht bij de gelijkmaker. Na een scrimmage voor het doel van Gramsbergen komt de bal voor de voeten van Levi Aitink. Zijn schot raakte onderkant lat, waardoor deze kans niet verzilverd werd.
Even later floot scheidsrechter O’Neil voor de laatste keer en had Gramsbergen een zwaar bevochten 2-1 overwinning in deze kanaalderby behaald.
Tegen SV Gramsbergen werd in de volgende opstelling gespeeld: doel René Kok, achter: Duncan Kelder (71: Sten Runhart), Robert Veld Sven Paters en Simon Kempers (71: Sil Derks) ,midden: Tom Pierik (44: Mats Scholten) Léon Dogger en Levi Aitink, voor; Julien Derks, Jordy Harms en Bert Verschoor(: 80 Stef Kikkert).

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen