Bak wagen vol met witgoed apparatuuur rolt in sloot in Beerzerveld

Aan de Kloosterdijk in Beerzerveld is een hagelijk avontuur nog verrassend goed afgelopen. Twee bezorgers kwamen witgoed brengen bij iemand die er net paar dagen woont. De twee mensen waren achterin de bak wagen bezig, maar die bleek niet goed genoeg op de handrem. Deze is achteruit de brede sloot ingerold terwijl de jongens achterin bezig waren.

Een van hen zat lichtjes klem tussen de apparaten, maar ze zijn er beide zonder al te veel problemen via de achterzijde eruit gekomen met hulp van buurtbewoners. Ze zijn gecontroleerd door het ambulance personeel maar hoefden niet naar het ziekenhuis. Bak wagen zit nog vol met witgoed apparatuur.

Foto’s: Enzio Ardesch

 

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen