Lancaster vloog vanmiddag boven Den Ham en regio

Den Ham – Er was de hele nacht doorgewerkt aan de Lancaster om hem gereed te krijgen. De Lancaster was optijd gerepareerd en kon zijn ronde vliegen.

Donderdag 4 mei rond drie uur 2023 zal er een historische Lancaster over Den Ham en de regio vliegen als eerbetoon aan de ‘Dam-Busters’ en in het bijzonder Les Knight, die zijn leven gaf om vele inwoners van Den Ham te redden door het vliegtuig op tijd op te trekken. Dit is fantastisch nieuws en we willen jullie graag informeren over de details van deze herdenkingsvlucht.

De piloot van de Lancaster zal met het het vliegtuig over de Mageler Esch richting Kloosterhaar vliegen. Na het ONE PASS Fly Past over het Les Knight monument zal de piloot het vliegtuig zo dicht mogelijk langs de HOLLEWEG driesprong vliegen. De Lancaster wordt verwacht om 14:42 uur op 4 mei 2023.

Door de gehele regio stonden er mensen te kijken naar de vlucht van de Lancaster.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen