Lancaster vliegtuig vliegt toch boven Den Ham rond 14.42 uur

Er is de hele nacht doorgewerkt aan de Lancaster en het is gelukt, de Lancaster is gerepareerd. 

Op donderdag 4 mei 2023 zal er een historische Lancaster over Den Ham en de regio vliegen als eerbetoon aan de ‘Dam-Busters’ en in het bijzonder Les Knight, die zijn leven gaf om vele inwoners van Den Ham te redden door het vliegtuig op tijd op te trekken. Dit is fantastisch nieuws en we willen jullie graag informeren over de details van deze herdenkingsvlucht.

De piloot van de Lancaster zal met het het vliegtuig over de Mageler Esch richting Kloosterhaar vliegen. Na het ONE PASS Fly Past over het Les Knight monument zal de piloot het vliegtuig zo dicht mogelijk langs de HOLLEWEG driesprong vliegen. De Lancaster wordt verwacht om 14:42 uur op 4 mei 2023.

We willen jullie aanmoedigen om deze herdenkingsvlucht bij te wonen en ervan te genieten. Voor degenen die niet in staat zijn om er persoonlijk bij te zijn, kunt u de vlucht volgen via de Flight Radar 24 app.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen