Lancaster fly past Den Ham en regio gaat morgen niet door

We zijn zojuist gebeld door Lancaster piloot Flt. Lt. Neil Whitehead. Hij heeft ons moeten vertellen dat de Lancaster fly past naar Nederland morgen niet doorgaat.

Dit is voor ons een zeer triest bericht om te horen. De Lancaster bommenwerper heeft te veel technische problemen en het is hun niet gelukt deze op tijd repareren! Zoals Flt. Lt. Whitehead zei: De veiligheid van de bemanning van de integriteit van het Lancaster moet voor op staan! De Britse luchtmacht neemt geen enkel risico.

Vandaar de moeilijk beslissing om het flypast boven Nederland, waaronder den Ham en Kloosterhaar vallen, te annuleren. Dat meld de organisaties op verschillende locaties alwaar men over zou gaan vliegen.

Graag zoveel mogelijk delen.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen