Inschrijving van der Goot Kunstgrastoernooi 2023 geopend

Vroomshoop – Sportlust is verheugd om aan te kondigen dat Bakkerij van der Goot wederom ons hoofdsponsor is voor het Bakkerij van der Goot Kunstgrastoernooi 2023, waarvoor de inschrijving nu geopend is!

Kan Tapijthandel Dogger 1 opnieuw een winnend toernooi neerzetten, of zal Joga Bonito er eens met de eerste prijs vandoor gaan? Of staan er teams met nieuwe talenten op die het de ervaren ploegen moeilijk kunnen maken? Je kunt het allemaal meemaken tijdens de 18e editie van het Kunstgrastoernooi.

Er zal opnieuw worden gestreden om de prijzenpot, met een eerste prijs van €150,-, een tweede prijs van €75,- en een derde prijs van €50,-. Deelnemende teams wordt gevraagd om een bijdrage van €10,- per team om de kosten te dekken.

De poulewedstrijden worden gespeeld op donderdag- en vrijdagavond gedurende de maand juni in de kunstgrasarena van Sportlust Vroomshoop. De grote finaledag vindt plaats op zaterdag 8 juli 2023.

Een team kan zich inschrijven tot zondag 21 mei 2023 door een e-mail te sturen naar kunstgrastoernooisportlust@hotmail.com met daarin de teamnaam en eventuele data waarop ze niet kunnen spelen. Voor vragen en informatie kun je contact opnemen met de organisatie per e-mail of via telefoonnummer 06-24543633.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen