25e editie geraniumactie Voorwaarts met prima opbrengst

Westerhaar – Op vrijdag 28 april jl. was de jaarlijkse geraniumactie van Voorwaarts. Dit jaar werd deze voor de 25e keer gehouden. Max Schepers is de bedenker van deze actie en al 25 jaar de organisator van deze jaarlijks terugkerende verkoop.

Samen met Henk Bakhuis regelt hij de inkoop, is bezig met de organisatie van de verkoop en het afhandelen van de financiën. Beide heren werden dan ook na afloop met een bloemetje bedankt voor hun jarenlange inzet voor de club middels deze actie. In 25 jaar is er een mooi bedrag verkocht en is de club ieder jaar weer bij met de bijdrage. De opbrengt van dit jaar komt te gunste van het jubileum in 2025.

Max en Henk willen graag benadrukken dat zonder alle vrijwilligers deze actie niet kan uitgroeien tot een succes. Allard Snippe is bijvoorbeeld ook al voor de 25e keer een van de verkopers voor de vereniging.
Verder wil de organisatie van de actie bloemenhandel “de Lelie” en potgrondbedrijf “de Arend” bedanken voor hun bijdrage.

Iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze actie willen we dan ook van harte bedanken voor de inzet op welke manier ook. Max en Henk hopen dan ook dat alle vrijwilligers ook volgend jaar weer mee helpen om dit een blijvend succes te houden.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen