Twenterand viert Koningsdag groots

Twenterand – Gezellige drukte op de festiviteiten op Koningsdag in de gemeente Twenterand. In Vroomshoop is het druk op de vrij markt bij het Punt. Zo’n 125 kramen zijn opgesteld en word er door onder andere jeugd hun overtollige spullen verkocht. Ook de brandweer is van de partij en vertoont hun kunsten en materiaal die ze gebruiken tijdens een uitruk.

In Vriezenveen hadden de kinderen hun fietsen prachtig versierd en lieten dit zien tijdens de optocht door de straten van hun dorp onder begeleiding van het muziekorps. Ook staat er een feesttent waar een band zal optreden.

Diverse teams werden in Den Ham door elkaar uitgedaagd tijdens de Hammer Oranje kampioenschap. Ook hier staat een grote tent alwaar Bultje van de Camping de Beerzer Bulten een kinder show zal geven. Later vandaag zal een band gaan optreden om de jeugd te vermaken.

In Westerhaar zijn er door de jeugd ook fietsen versierd die dit vol trots hebben laten zien tijdens de optocht. Op de kleedjes markt kon men spullen verkopen die over waren en niet meer gebruikt werden. Op deze manier kon men een spaar centje bij elkaar halen

 

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen