Bevrijdingsdag

Op Bevrijdingsdag, vrijdag 5 mei is het gemeentehuis gesloten. Vanaf maandag 8 mei kunt u weer terecht op het gemeentehuis.

Wijziging afvalinzameling Koningsdag

Op Koningsdag, donderdag 27 april wordt in onze gemeente geen afval ingezameld. De containers worden op zaterdag 29 april geleegd. Het kan voorkomen dat op een ander tijdstip wordt ingezameld dan u gewend bent. Wij vragen u daarom de container op de dag van inzameling voor 7.00 uur aan de staat te zetten.

Meer informatie of vragen?

Neem dan contact op met het ROVA-Klantcontactcentrum. Telefoon (038) 427 37 77 of www.rova.nl/contact(externe link). Het ROVA-Klantcontactcentrum is bereikbaar op werkdagen van 08.00 – 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 15.00 uur. Op donderdag 27 april is het ROVA-Klantcontactcentrum gesloten.