Team Bas gaat wagens wassen in Den Ham

Den Ham – Vrijdag 28 april mogen wij van Jan Binnenmars van garage fiat Binnenmars en CARWASH Den Ham als team Bas de carwash overnemen om auto’s te gaan wassen. De opbrengst hiervan gaat dan ook volledig naar team Bas voor Alpe d’Huzes!

De kosten per auto:
€10 per auto, contant betalen.
Meer is natuurlijk van harte welkom

Waar?
Car Wash Den Ham, Vriezendijk 47

Hoe laat?
Van 08:00 tot 18:00

Dit wordt een actie die we met heel team Bas gaan doen, dus team Bas 1 en 2 zullen hier beide aanwezig zijn om zoveel mogelijk auto’s te kunnen gaan wassen!

Als team Bas willen we Jan Binnenmars alvast enorm bedanken voor dit ontzettend mooie gebaar!

Voor de mensen die nog niet precies weten wat de Alpe d’Huzes precies inhoudt:

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. Wij doen natuurlijk mee omdat Bas onze zoon, broer & kameraad afgelopen 14 mei aan deze verschrikkelijke ziekte is overleden op 21 jarige leeftijd. Wij willen niets liever dan dat er een einde komt aan deze ziekte en mensen er niet meer aan komen te overlijden

We hopen natuurlijk op een grote opkomst zodat we veel auto’s kunnen gaan wassen voor de Alpe d’Huzes.
Zien we jullie daar? Hopelijk tot dan!

WANT OPGEVEN IS VOOR ONS GEEN OPTIE!

Team Bas

 

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen