Successen bij individuele springwedstrijden in Nieuwleusen.

Op zaterdag 22 april deden 22 dames van LOVA mee aan de individuele springwedstrijden in Nieuwleusen. Sara Luchies, Jasmijn Ekkel, Iva van Dijk, Dayenne Peter, Amber Niks, Emma Moes, Evi Ribberink, Sofie Kivits, Yinthe Bruins, Layla Bruins, Tess Zwijnenberg, Loïs van het Ende, Tess Westerik, Senna Hovius, Jaëlle Schumer, Maud Hudepohl, Esmee Jansen, Isa de Jager, Suus Haverkort, Lotte Koorman, Annemijn Poelarends en Liese Schuldink lieten hun beste sprongen zien tijdens deze wedstrijd en lieten op verschillende niveau’s hun beste sprongen zien.

Op trampoline behaalde Layla in een groot deelnemersveld een 4e plaats en Jasmijn een keurige 3e plaats.
Ook op plankoline kast werden er medailles gehaald. Emma liet keurige sprongen zien die beloont werden met een 2e plaats en de sprongen van Esmee werden beloont met een 3e plaats.
Alle meiden van LOVA kunnen trots zijn op zichzelf! Esmée, Alisha, Amber en Tamara zijn trots op alle meiden!
ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen