Michel Kamphuis en Kevin Ruiterkamp gaan weer bij Den Ham voetballen

In het seizoen 2023-2024 spelen Michel Kamphuis en Kevin Ruiterkamp weer in het vertrouwde blauwwitte tenue van v.v. Den Ham. Ze keren hierbij na respectievelijk 4 en 1 jaar terug op het oude nest. Kamphuis die in 2019 naar DOS Kampen vertrok, speelt momenteel bij DOS ’37. Hij wil nog graag met zijn Vriezenveense formatie promotie bewerkstelligen.

Ruiterkamp verkaste vorig jaar naar Hulzense Boys, waar hij met zijn team probeert om het eersteklasserschap te continueren. Beide spelers nemen niet alleen een karrenvracht aan ervaring mee. De multifunctionele Michel Kamphuis heeft een echte winnaarsmentaliteit en Kevin Ruiterkamp heeft snelheid en gave traptechniek als doeltreffende wapens. De TC, het bestuur en de supporters van v.v. Den Ham zien deze kwaliteitsinjectie voor komend seizoen dan ook met veel vertrouwen tegemoet.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen