Nieuwleusen en Den Ham delen de punten

In een gelijk opgaande wedstrijd maakten zowel Nieuwleusen als Den Ham geen aanspraak op de volle buit en dus werden de punten gedeeld.

Na 8 minuten keek Den Ham al weer tegen een achterstand aan. Een slecht genomen hoekschop van Nieuwleusen, werd zo mogelijk nog slechter verwerkt door de Hammer verdediging, waarna een hard geschoten voorzet door van Haarst in het eigen doel werd gedeporteerd.  Doelman Ekkel kon het niet geloven en hief in wanhoop beide armen in de lucht. Weer liep Den Ham achter de feiten aan.  Toch kwam Den Ham gedurende het verdere verloop beter in het spel. Met name Luuk Kuiper was betrokken bij enkele kansen van Den Ham, wat in de 30e minuut leidde tot de gelijkmaker  toek Kuiper uit een voorzet de bal binnenkopte achter doelman Hoogenkamp.

Met deze 1-1 stand gingen beide ploegen aan de thee.

Na de rust was het eerste half uur duidelijk voor de Hammenaren. Mooie akties van Joost Veurink en Thomas Remmink hadden meer verdiend. Het laatste kwartier was het echter weer omgekeerd en was Nieuwleusen de bovenliggende ploeg. Den Ham mocht hierbij doelman Ekkel danken die in een tweetal situaties met katachtige reddingen de Hammenaren op de been hield.

Met nog drie wedstrijden te gaan, tegen directe concurrenten heeft Den Ham alles nog in eigen hand om directe degradatie te ontlopen. Gelet op het vertoonde spel tegen de topploegen in deze klasse zijn er absoluut mogelijkheden daartoe. Met de komende week een vrijgeroosterd weekend en de meivakantie daaropvolgend een mooie gelegenheid om de geblesseerde spelers wedstrijdfit te krijgen voor de laatst drie finale wedstrijden.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen