SDO Feliciteert Jeugdtrainers

Westerhaar – “De jeugd heeft de toekomst!”, daar willen wij binnen onze vereniging graag in investeren. Wij zijn dan ook druk bezig om de jeugd te laten zien hoe leuk “onze sport” korfbal is. Leuk en erg motiverend hoe wij het aantal jeugdleden hebben zien stijgen het laatste jaar.

Wij zijn enorm blij dat wij een extra jeugdteam aan de korfbalcompetitie kunnen laten deelnemen. Om alle jeugdteams te kunnen voorzien van trainers hebben wij binnen SDO besloten om de cursus korfbaltrainer 2 (KT2) aan te bieden. 10 enthousiaste trainers hebben zich hiervoor aangemeld. Onder begeleiding van René Stenvers (docent KNKV) hebben de trainers samen met hun persoonlijke begeleiders diverse (praktijk)opdrachten uitgevoerd waardoor zij handvatten hebben gekregen om leuke en passende trainingen te geven. Afgelopen woensdag 19 april was alweer de laatste bijeenkomst. Al onze cursisten zijn geslaagd. Namens SDO willen wij onze jeugdtrainers feliciteren met het behalen van dit certificaat. Na afloop van de vier cursusavonden kregen de cursisten als blijk van waardering een passend cadeau en werd het certificaat uitgereikt.

Tevens willen wij ook de persoonlijke begeleiders bedanken die onze cursisten hebben geholpen. Daarnaast bedanken we gemeente Twenterand die door middel van het Lokaal Sportakkoord heeft bijdragen aan de subsidiëring van deze trainingscursus.

Geweldig dat wij binnen SDO er weer mensen bij hebben met een trainersdiploma.

En …..lijkt het jou ook leuk om training te krijgen van deze enthousiaste trainers. Kom gerust vrijblijvend kijken/mee trainen. Dit kan op de woensdagavond. Jongens/meisjes in alle leeftijden zijn van harte welkom aan de zwembadlaan 7 in Westerhaar

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen