Inner Wheel schenkt bedrag aan Stichting Leergeld

Inner Wheel Vriezenveen is een serviceclub die zich inzet voor goede doelen en lokale gemeenschappen. De club heeft in het kader van haar 50-jarig jubileum een verloting georganiseerd in Twenterand, waarbij een bronzen beeld beschikbaar gesteld door een lokale kunstenaar werd verloot. De opbrengst van de verloting gaat naar het goede doel Stichting Leergeld Twenterand, die zich richt op kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen in de gemeente.

Op zaterdag 15 april werd de cheque met de opbrengst van € 2.700,00 overhandigd aan de voorzitter van Stichting Leergeld Twenterand, de heer Henk Kerkdijk, door Wethouder Aimée van der Ham. De wethouder was zeer verheugd over de schenking en sprak haar dankbaarheid uit richting Inner Wheel Vriezenveen. De Wethouder benadrukte het belang van initiatieven zoals deze, die bijdragen aan het welzijn van de meest kwetsbare groepen in de samenleving.

Inner Wheel Vriezenveen is verheugd om te kunnen bijdragen aan het werk van de stichting en zo de kinderen in de gemeente te kunnen ondersteunen. Het is de missie van Inner Wheel Vriezenveen om actief bij te dragen aan de gemeenschap en deze schenking is een concrete uitwerking van die missie.

Naast de schenking aan Stichting Leergeld Twenterand heeft Inner Wheel Vriezenveen nog meer goed nieuws te delen. De club heeft zich sinds kort verbonden met het internationale ‘End Plastic Soup’ project. Naast de wereldwijde Rotary clubs is Inner Wheel Vriezenveen de enige club ter wereld die zich tot nu toe heeft verbonden met dit initiatief dat in 2018 is gestart door de Rotary Clubs in Amsterdam. ‘End Plastic Soup’ is een wereldwijd klimaatproject van Rotary en Inner Wheel Vriezenveen is verheugd om zich hieraan te kunnen verbinden na 50 jaar van service aan de gemeenschap.

Foto: Wethouder Aimée van der Ham, Constant Buursen, Henk Kerkdijk

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen