Bedrijventoernooi plus van Vroomshoopse Boys gaat op zaterdag 1 juli op herhaling

Vroomshoop – Het succesvolle ‘Bedrijventoernooi plus’ van vorig jaar gaat op herhaling bij Vroomshoopse Boys. Op zaterdag 1 juli 2023 is het zover en is het sportcomplex De Bosrand in Vroomshoop het decor van voetbal, gezelligheid, lekker eten en drinken, een DJ en live muziek.

De eerste aflevering in 2022 was meteen al een voltreffer met vele deelnemende teams en een overweldigende belangstelling. Deze keer worden weer bedrijven, familieteams, straten- en buurtteams en vrienden- en vriendinnenteams uit Vroomshoop en omgeving uitgenodigd om van de voetbalsport en van elkaar te genieten. Er wordt op De Bosrand op halve kunstgrasvelden gespeeld met teams van zeven spelers en/of speelsters. Er wordt zeker ook op de opgave van meerdere meiden- en vrouwenteams gerekend.

Live muziek is er volop in de feesttent, waar ook een DJ voor de nodige sfeer zorgt tijdens het evenement en bij de Afterparty. Voor de winnaars van het heren- en het damestoernooi zijn er natuurlijk mooie prijzen.
Opgave voor het toernooi kan vanaf nu gedaan worden met vermelding van de teamnaam met opgave of het een heren- of damesteam is met de contactgegevens van de aanvoerder via de site bedrijvenvoetbal@vvvroomshoopseboys.nl Contactpersoon is Rutger Schrijver en voor inlichtingen over het ‘Bedrijventoernooi plus’ kan men bij hem terecht: telefoonnummer 06-82410422.

Alle opbrengsten van het toernooi gaan net als vorig jaar naar het nieuw te bouwen clubhuis van Vroomshoopse Boys. Het inschrijfgeld per team bedraagt 100 Euro. Daarvoor is elk team op zaterdag 1 juli aanstaande verzekerd van een prachtig midzomertoernooi, waarbij naast (ont)spannende voetbalwedstrijden gezelligheid de boventoon voert.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen