Om een kans te maken op een woonwagenplek moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen. De woonwagenplekken zijn alleen bedoeld voor mensen die afstammen van woonwagenbewoners die eerder in Twenterand in een woonwagen hebben gewoond. Daarnaast moet er sprake zijn van een aantoonbare band met de gemeente Twenterand. Jijzelf of je familie moet minimaal 2 jaar in Twenterand wonen. Of je moet minimaal twee jaar je geld hebben verdiend in de gemeente.

Inschrijven 

Je kunt je inschrijven via een inschrijfformulier op de website van de gemeente. Als je hulp wilt met het invullen, dan kun je contact opnemen met de coördinator woonwagenzaken van de gemeente. Die helpt je graag, ook als je andere vragen hebt. Bijvoorbeeld over aan welke voorwaarden je nog meer moet voldoen, wat de kosten zijn en welke documenten je allemaal nodig hebt bij het inschrijven.

Contactgegevens 

Coördinator woonwagenzaken
Jeroen Kemna 06 – 2140 9123
Of mail naar woonwagen@twenterand.nl