Top verliest in en tegen Blauw Zwart Wierden

Wierden – Zaterdag 1 april (geen grap) stond de laatste wedstrijd van dit zaalseizoen op het programma voor TOP 1. Zij mochten spelen in Wierden tegen koploper Blauw Zwart 1. Wanneer Blauw Zwart wint zijn zij kampioen. De wedstrijd in Vroomshoop werd verloren met 12-20 verloren maar toch wilden de toppers er alles aan doen om het de koploper zo moeilijk mogelijk te maken!

De wedstrijd werd om 15:20 ingefloten door scheidsrechter Van der Veen. Blauw zwart was de ploeg die het eerste doelpunt scoorde, maar vlak daarna volgde ook het 1ste doelpunt van TOP, 1-1. Daarna werd er om en om gescoord tot de 3-3. Vanaf dat punt begon Blauw Zwart wat uit te lopen tot een ruststand van 9-4. Voor beide ploegen was het een redelijk moeizame eerste helft.

Na de bespreking was het Blauw Zwart die gelijk weer begon met hun score verder uitbouwen tot 14-4. Hierna werd er door Mart een strafworp gescoord, 14-5. Helaas slaagden de toppers er niet in weer wat dichterbij te komen en zag Blauw Zwart hun kampioenschap steeds dichterbij komen. Na nog een aantal doelpunten werd de wedstrijd afgefloten op een stand van 21-9.

Namens TOP 1 willen wij Blauw Zwart van harte feliciteren met hun kampioenschap!!

Helaas zit het zaalseizoen er nu op… We hopen jullie snel weer te zien op het veld!

Bron: Top Vroomshoop

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen