Team Cock grote winnaar Westerhaar pubquiz 2023

Westerhaar – Op vrijdagavond 31 maart was er de grote Westerhaar pubquiz vanb 2023 in het clubgebouw van Voorwaarts in Westerhaar. Veel deelnemers hadden zich opgegeven waardoor het clubhuis goed gevuld was. Onder leiding van Gijs Nillissen die de doorgaans lastige vragen afwisselde met een dolletje en gevatte opmerkingen werden alle vragen op de deelnemers afgevuurd.

Na ruim 2 en een half uur quizzen werd duidelijk dat team Cock met deelnemers Coen Kok, Gert Dogger en Jan Protzman de vragen het beste had ingevuld. Zij wonnen een geheel verzorgde BBQ voor 8 personen.

Na afloop werd presentator Gijs Nillessen hartelijk bedankt voor zijn medewerking van deze quiz. Uiteraard ging ook de dank uit naar de organisatie van de quiz en het barpersoneel die deze avond tot een succes maakten.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen