TOP-Partners op shirt hele korfbalvereniging TOP

VROOMSHOOP – Na jarenlang in shirts met verschillende sponsoren gespeeld te hebben stapte de korfbalvereniging TOP uit Vroomshoop afgelopen zaterdag over op uniforme shirts voor de gehele vereniging. De belangstelling van shirtsponsors nam de afgelopen jaren helaas teveel af, waardoor de vereniging over ging op een kledingfonds. En daar plukt nu de hele vereniging de vruchten van!

De shirts zijn gemaakt door de nieuwe kledingsponsor Erima in samenwerking met Intersport Ramon Zomer uit Nijverdal. Door deze nieuwe samenwerking met Erima en Intersport Ramon Zomer komen er binnenkort ook nieuwe trainingspakken beschikbaar voor het eerste team van de club.
Op de voorzijde van de shirts en op de achterzijde van de jasjes prijkt het logo van de TOP-Partners. De TOP-Partners zijn op dit moment:
– Bouwbedrijf Maneschijn BV;
– Praxis Marsman Vroomshoop;
– Meijer Installatietechniek;
– Tuhente Verhuur;
– Vredehof Uitvaartverzorging;

Deze groep hoofdsponsors draagt TOP een warm hart toe! Graag wil TOP deze groep hoofdsponsors in de toekomst verder uitbreiden. Belangstellenden kunnen hiervoor contact opnemen met bestuurslid René de Boer.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen