Den Ham verliest van Gramsbergen

Het is Den Ham niet gelukt om in de thuiswedstrijd tegen Gramsbergen een goed resultaat te behalen. Op de Rohorst leed de ijverige thuisploeg een 1-0 nederlaag. De Hammenaren kregen, na een tam begin van beide kanten, voor rust de beste kansen om de score te openen.

Het was Thomas Remmink die na een kwartier spelen zijn schot door de keeper gekeerd zag worden en halverwege de eerste helft had Remmink de openingstreffer kunnen scoren, maar wederom kwam de Gramsberger doelman Jur Kosters als winnaar uit de strijd. Pas vlak voor rust kregen de gasten hun eerste kans. Na een mooie pass van Roy Seinen kwam David Houtman alleen voor Jeffrey Ekkel, die een prima redding in huis had.

Thomas Remmink miste in de tegenaanval wederom een scoringsmogelijkheid voor de gastheer. In de tweede helft sloeg Gramsbergen meteen toe. Job Kremer was attent binnen de zestien en zette de 0-1 op het scorebord. Den Ham ging gretig op jacht naar de gelijkmaker. Een mooie voorzet van Jelmer Bolks werd door Thomas Remmink naast geschoten. In minuut 65 vloog een ziedend schot van Luuk Kuiper net over. Gramsbergen bleef loeren op de counter en ruim tien minuten voor tijd had de Hammer goalie Jeffrey Ekkel een prima save om de doorgebroken Wouter Schuldink van de 0-2 af te houden.

Het slotoffensief van de blauwwitten leverde nog een drietal gevaarlijke momenten op voor het doel van Gramsbergen. Een kopbal van Luuk Kuiper werd onder de lat weggetikt, een pegel van Joost Veurink werd door de keeper onschadelijk gemaakt en in blessuretijd schoot Daan Timmerman net naast. Omdat de thuisploeg de kansen niet benutte en Gramsbergen enigszins fortuinlijk maximaal rendeerde, gingen de punten mee naar de oostgrens.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen