Politie doet aanvullend onderzoek in kanaal Almelo De Haandrik in zaak Jihad Jafo

BERGENTHEIM – De politie heeft vanmiddag aanvullen sporenonderzoek gedaan in het kanaal Almelo – De Haandrik in verband met de dood van Jihad Jafo. Het team gebruikte onder meer sonar apparatuur. De politie kan niet zeggen of dit iets heeft opgeleverd.

Jafo’s lichaam werd in mei vorig jaar – een half jaar nadat hij spoorloos was verdwenen en maandenlang werd vermist – teruggevonden in het kanaal Almelo-De Haandrik ter hoogte van Bruchterveld.


De recherche dacht aanvankelijk dat het ging om een criminele afrekening, maar houdt nu ook rekening met een ander scenario. Zo zou hoofdverdachte Hamid S. geobsedeerd zijn door de partner van Jihad, en hem zelfs 50.000 euro hebben geboden voor de vrouw.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen