De vonken vliegen eraf bij de Revue Energiek Vroomshoop

In 2020 stond de zesde Vroomshoopse Revue sinds 1999 in successie al op de rol. Corona gooide toen roet in het eten. Na drie jaar kan het nu eindelijk en staat de voorstelling ‘Energiek Vroomshoop’ voor de deur.

Op vrijdagavond 17 maart aanstaande is de primeur in het theater van het Punt in Vroomshoop. Op zaterdagavond 18 maart en vrijdagavond 24 maart zijn de volgende Revue-voorstellingen.
De Revuegroep, de Revue Singers en de Revue Dancers hebben zich de afgelopen periode onder leiding van Jennifer Jansen-Veltink, Gezinus Veldman en Noël Lamberink terdege voorbereid.

Afgelopen zaterdag nog vlogen de stukken eraf bij de repetities. De vonken zullen er zeker afvliegen bij de komende Vroomshoopse Revue.
Degenen die nog de laatste entreekaartjes willen veroveren kunnen zich richten op vrijdagavond 24 maart, want de andere beide voorstellingen van de Vroomshoopse Revue zijn ‘kats’ uitverkocht. In de winkel van Expert Berkhof, Tonnendijk 1 in Vroomshoop kunnen tijdens de openingsuren die entreekaarten veroverd worden. Ook kan dat via het Emailadres vroomshoopserevue@gmail.com

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen