Buurtbewoners helpen blussen tijdens vrachtwagen brand In Hoge Hexel

HOGE HEXEL – Vandaag aan het begin van de avond brak er door nog onbekende reden brand uit in een vrachtwagen tijdens het rijden. De chauffeur zette zijn wagen stil op de Hexelseweg in Hoge Hexel.

De brandweer die snel ter plaatse was en heeft de brand geblust met schuim. Omwonenden waren al bezig om de brand te blussen met een poeder blusser en water. De brandweer nam het over en kon de brand wel snel afblussen zodat de schade enigzins beperkt bleef.

De vrachtwagen is bij de brand zo beschadigd geraakt dat hij diende afgesleept te worden door een bergingsbedrijf. De Hexelseweg is tijdelijk afgesloten tussen Wierden en Hoge Hexel voor het verkeer. Onderzoek zal moeten uitwijzen wst de oorzaak van de brand was.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen