Vraag vanaf vandaag subsidie aan voor een duurzaam huis

Vanaf vandaag kun jij als inwoners van gemeente Twenterand weer subsidie aanvragen voor het verbeteren van jouw huis. De subsidie is beschikbaar voor iedereen die aan de slag wil met het isoleren van zijn koopwoning. In totaal is er 1 miljoen euro beschikbaar. Dat geld is voor een deel afkomstig uit de opbrengsten van Zonnepark Oosterweilanden in Vriezenveen.

Het isoleren van je woning heeft veel voordelen. Hierdoor heb je minder last van tocht, houd je het in de winter langer warm en in de zomer langer koel. Zo bespaar je energie en dat is goed voor jouw portemonnee. Daarnaast draag je zo bij aan een duurzaam Twenterand. Als we allemaal energie besparen, zorgen we er samen voor dat we flink minder CO2 uitstoten en gas verbruiken.

Subsidie voor isolatiemaatregelen
Het is belangrijk dat je de subsidie aanvraagt voordat je aan de slag gaat met het isoleren van jouw woning. De duurzaamheidssubsidie is beschikbaar voor de verschillende isolatiemaatregelen: bodemisolatie, gevelisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie, HR++- of triple glas.

Meer informatie of gelijk subsidie aanvragen?
Ga naar:

www.twenterand.nl/duurzaamheidssubsidie.

Wil je jouw woning verduurzamen, maar weet je nog niet hoe?
Vraag een adviesgesprek aan met een energiecoach voor tips en adviezen via:

www.twenterand.nl/gratis-adviesgesprek

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen