The Passion Vroomshoop is aanstaande

Op zondag 26 maart wordt the Passion Vroomshoop voor de zesde keer in successie over het voerlicht gebracht in het kerkelijk centrum Irene aan de Julianastraat in Vroomshoop. Dat gebeurt vanwege de te verwachten grote belangstelling op di zondag twee keer: om 16.30 uur en om 19.00 uur.

In The Passion staat het indringende en doorleefde Paasverhaal over het lijden en sterven van Jezus centraal, waarbij bekende liederen ten gehore worden gebracht. Dit jaar worden er nummers van onder meer Suzan en Freek, van Jaap Reesema, van Bouwewijn de Groot en van Blof ten gehore gebracht. De liederen worden begeleid door een samengestelde band, die onder leiding staat van Hilde Drees.

De afgelopen maanden hebben alle zangers en zangeressen en ook de musici flink geoefend. Dat geldt ook voor de grote groep spelers en speelsters, die The Passion tot leven brengen. Er doen verschillende (oud)Vroomshopers mee aan deze voorstelling, zowel ervaren krachten als debutanten. Daarbij zowel jong als wat ouder en vaste kerkgangers als degenen, die doorgaans op een wat andere wijze hun christelijk geloof beleven. Op de sociale media wordt de komende weken duidelijk wie welke rollen in The Passion gaan vervullen.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen