Omgevingsvergunning nieuwbouw clubhuis van Vroomshoopse Boys is verleend

Op het kunstgras van de Bosrand kwamen zo’n 70 pupillen van de leeftijdscategorie JO8 t/m JO10 van Vroomshoopse Boys in actie. In twee achtereenvolgende sessies werden hele leuke trainingsvormen aangeboden door Ernst-Jan Heideman, Léon Dogger, Sten Runhart, Robert Veld, Patrick Drenthen en Juliën Derks van de A-selectie van de Boys. Ranja en ice tea en broodjes met knakworst in de bomvolle kantine ’t Flierhuus maakten het feest voor de jonkies van de Boys compleet.

Het eerste elftal oefende doordeweeks thuis tegen derdeklasser vv Bergentheim. De goed spelende gasten hielden lang stand, maar moesten uiteindelijk met 3-1 het onderspit delven. De goals aan Boys-zijde werden gemaakt door Jordy Harms, Jos Hutten en Léon Dogger. Op zaterdag 4 maart wordt door Vroomshoopse Boys de competitie van de tweede klasse J. hervat met een thuisduel tegen Enter Vooruit. Om 15.00 uur wordt er afgetrapt op De Bosrand.

De voetbalvereniging Vroomshoopse Boys is weer een stap dichterbij de realisatie van een nieuw clubhuis op De Bosrand gekomen. De gemeente Twenterand verleende onlangs de omgevingsvergunning voor de bouw van het eigen onderkomen van de Boys op de locatie, waar zich nu nog de hoofdtribune bevindt. Er kan en opbouwende fase worden bij de Vroomshoopse dorpsclub tegemoet gezien. Er zal bij de bouwwerkzaamheden naar verwachting een beroep gedaan worden op eigen vrijwilligers. Wat dat betreft kent Vroomshoopse Boys een ijzersterke traditie.

Foto’s: Arriën Kuilder

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen