Dat verdient een lintje

Aanvragen kan nog tot 1 juni 2023. Overal in Nederland zetten mensen zich in voor de samenleving. Meestal doen ze dat onopvallend en op de achtergrond. Maar deze personen mogen best eens in het zonnetje worden gezet. Kent u zo iemand, en vindt u dat deze persoon publieke erkenning verdient? De meest waardevolle waardering voor hem of haar is het toekennen van een Koninklijke onderscheiding of ‘lintje’. Iedereen mag zo’n lintje aanvragen, voor elke gewenste kandidaat.

Hoe draagt u iemand voor?
Kent u iemand die volgens u een lintje verdient? Dan is het verstandig om eerst contact op te nemen met Marianne Spenkelink of Marjan van der Meer van het bestuurssecretariaat. Telefoon 0546 – 840 840. Zij kunnen in grote lijnen aangeven of de verdiensten inderdaad bijzonder genoeg zijn voor een Koninklijke onderscheiding. Ook kunnen zij aan u uitleggen hoe u te werk moet gaan. Aanvragen moeten in ieder geval voor 1 juni 2023 bij ons binnen zijn. Neem daarom op tijd contact op. Zodat u voldoende tijd hebt om de aanvraag goed en volledig te invullen.

Meer informatie over Koninklijke onderscheidingen
Voor meer informatie over Koninklijke onderscheidingen kunt u terecht op de website van het Kapittel voor de Civiele Orden: www.lintjes.nl

Bron: Twenterand.nl

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen