Sponsorloop voor NL Doet

Het Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart 2023, samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!

Wij als stichting Care4Uall willen ook een steentje bijdragen door met zijn allen geld in te zamelen voor de buurtkastjes in de gemeente Twenterand. Buurtkastjes worden door vrijwilligers gevuld met boodschappen die gratis gehaald mogen worden door iedereen die het, juist in deze tijd, erg goed kan gebruiken.
Met het geld dat wij inzamelen willen wij graag de buurtkastjes vullen om iedereen vooruit te helpen, zoals onze stichting naam ook zegt, zorg voor allen!
Om een mooi bedrag in te zamelen houden wij een sponsorloop op 11 maart aanstaande van 10.00 tot 11.00 bij Bistro Festa, valkenlaan 1a in Sibculo.

Voor deze sponsorloop willen wij iedereen uitnodigen, niet alleen deelnemers binnen onze stichting maar eenieder die zich geroepen tot voelt om ook een steentje bij te dragen.

Loop jij mee??

Na opgave (via onze website www.care4Uall onder het kopje aanmeldformulier) ontvang je via de mail een sponsorlijst waarmee je opa’s, oma’s, familie, vrienden, buren kunt vragen om een bedrag per ronde of een vast bedrag te sponsoren voor dit goede doel. Alle beetjes helpen!
Zij zijn natuurlijk ook van harte welkom om te komen kijken!

Wij hebben er veel zin in, Team Care4Uall

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen