Nieuw pannaveld voor jeugd Den Ham

Afgelopen zaterdag was de opening van het nieuwe pannaveldje voor de jeugd. Diverse sponsoren van het HOC hebben in samenspraak met de supportersvereniging het pannaveldje een nieuwe look gegeven.

Er zijn nieuwe borden geplaatst en het veldje is voorzien van nieuw kunstgras met een milieuvriendelijk infill.

Onze dank gaat uit naar de deelnemende bedrijven, te weten;
Rijschool Stokreef, Bonte Tegels, Auto Samsen, Bloemendal Assurantiƫn, Travel Expert, Bull Bouwmaterialen, Seine Metaal, Jumbo Rudy Veldkamp, Simon Kuipers Tweewielers, BBQ Chef, Luuk Kuiper Verhuur, Taxi Thomas Jansen, Control Club, Aansumme, Schutte Bouwadvies, Alfing interieurs, Marquant advocaten, Accuraat Accountants, Gerrits Tuinmeubelen, RS Carwash, MS Pallets, Loopgroep kom in de benen, Erik Kuiper Relatiegeschenken, CAV Winkel Bakkerij Jansen, De Vogelsangh schoorsteenbedrijf en Onlinehost.nu van onze voormalige selectiespeler Danny Laarman

Dankzij hen kan de Hammer jeugd weer volop genieten!

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen