Sportlust verliest van koploper DTC’07

Na de knappe uitoverwinning van vorige week bij LSV, heeft ons eerste elftal heeft een geflatteerde 2 – 6 thuisnederlaag geleden tegen mede koploper DTC’07.
Sportlust begon uitstekend aan de wedstrijd.

Al na vier minuten wist Dinand Hankamp een scherpe hoekschop van Tim Spoor uitstekend tegen de touwen te koppen en de thuisploeg hiermee op voorsprong te zetten. Enkele minuten later werd de voorsprong zelfs verdubbeld nadat spits Dennis Jozic de bal van randje zestien zeer fraai in verre hoek wist te krullen.

In de fase die hierop volgde wisten de gasten wat beter in de wedstrijd te komen, zonder echt gevaarlijk te worden. Ze hadden dan ook de hulp van Sportlust nodig om tot de aansluitingstreffer te komen. Een fout in de verdediging werd bekwaam afgestraft. Vlak hierna dacht Sportlust de marge weer te kunnen verdubbelen nadat Dennis alleen op de doelman af kon. Tot ieders verbazing besloot de leidsman alleen geen voordeel te geven en te fluiten voor een overtreding op het middenveld.

Tien minuten voor rust werd de stand gelijk getrokken nadat een indraaiende vrije trap bij de tweede paal kon worden binnengelopen. Zo werd er gerust met een 2 – 2 tussenstand.
De beginfase van de tweede helft ging wederom gelijk op. Na ongeveer tien minuten spelen dacht Anderson Lusseveld met een prachtige pass Dennis alleen voor de keeper te zetten, ware het niet dat de grensrechter van DTC hier een stokje voor stak door de vlag in de lucht te steken. Vlak hierna wisten de gasten vergelijkbaar met de 2 – 2 via een indraaiende vrije trap op voorsprong te komen. Een goede voorzet werd prachtig binnengekopt.

Hierna was het verzet van de thuisploeg gebroken en wist DTC in de slotfase van de wedstrijd uiteindelijk zelfs nog uit te lopen naar een geflatteerde 2 – 6 overwinning. De komende twee weken zal er geen competitievoetbal zijn. Op zondag 5 maar wordt de competitie hervat met een uitwedstrijd bij SV De Lutte.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen