Nipt verlies voor VV Den Ham

In de uitwedstrijd tegen Oranje Nassau trokken de mannen van trainer Weghorst helaas aan het kortste eind. De wedstrijd ging behoorlijk tegen elkaar op.

De Hammenaren begonnen sterk aan de wedstrijd en hadden in de eerste helft meerdere mogelijkheden op de score te openen. Kansen voor Thomas Remmink in de 7e minuut, een schot op de lat van Luuk Kuiper  in de 11e minuut en nog een tweetal prima mogelijkheden voor Daan Timmerman in de 18e en 39e minuut. De bal vloog er echter niet in en aan de andere kant stond doelman Ekkel zijn mannetje.

Na de pauze was het Oranje Nassau dat de bovenliggende ploeg was, met technisch iets beter verzorgd spel. De Almeloërs kregen prima kansen in de 53e minuut met een schot op de lat die terug caramboleerde voor de doellijn. Ook een prima kopkans in de 75e minuut voor Oranje Nassau.

Slechts twee minuten later zag Jeroen Bolks zijn inzet gekeerd door de paal en even later was doelman ter Riet attent bij een inzet van Thomas Remmink.

Het kon in deze wedstrijd dus beide kanten op vallen. De toeschouwers hadden zich al verzoend met een puntendeling, toen Thijs Hendriks zich in de 86e minuut vrijspeelde en toch doelman Ekkel het nakijken gaf. In de slotminuten moesten de Hammenaren ook nog met tien spelers verder toen Jorn Veldhuis een correcte tackel op de bal beloond zag worden met zijn 2e gele kaart. De resterende tijd was te kort om nog een verbetering in de stand aan te brengen. De fraaie opmars van Den Ham van de laatste weken was daardoor even stil gevallen. Alle kansen echter aanwezig om komende week in de derby tegen Vroomshoopse Boys weer de draad op te pakken.

Bron: V.V. Den Ham

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen