Twenterand onderdeel van pilot met drone; Politie zoekt deelnemers burgerpanel

TWENTERAND / NIJVERDAL –  De politie is gestart met een pilot met een automatische drone. Deze drone gaat in een later stadium vliegen bij incidenten zoals; vermiste personen of ernstige verkeersongevallen. 

Tijdens de pilot fase zal er gevlogen worden vanauit Nijverdal naar de volgende gemeenten; Hellendoorn, Wierden, Rijssen-Holten, Almelo en Twenterand.

Het projectteam van de politie is nieuwsgierig naar de maatschappelijke acceptatie en de mening van burgers over deze pilot. Daarom willen zij in een burgerpanel deze mening te weten komen.

Ben jij woonachtig in een van de bovengenoemde gemeenten, heb jij een mening over de inzet van drones en wil je jouw mening delen in de burgerpanel? Stuur dan een privébericht naar uw wijkagent met uw naam, adres en e-mailadres.

de bijeenkomst zal plaats vinden op 17 februari 2023 van 13.00 uur tot 15.00 uur in Enschede bij Space53. De politie heeft plaats voor 15 deelnemers. Bij veel aanmeldingen zal er een selectie worden gemaakt.

Bron; Politie Twente West Nijverdal

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen