Evie van Kerkvoorde naar Sliedrecht Sport Dames 1

Wegens het directe terugtrekken van Team Eurosped uit Vroomshoop is vandaag bekend geworden trots dat Evie van Kerkvoorde een overstap heeft gemaakt naar Sliedrecht Sport Dames 1. ze zal dan ook zeer binnenkort al te bewonderen zijn in het blauw-wit van Sliedrecht Sport.

Evie van Kerkvoorde moest net als alle andere teamleden op zoek naar een nieuwe uitdaging. Nadat Team Eurosped niet meer aan de financiele verplichtingen konden doen.

Met deze overstap hoopt ze dan ook weer sportief een stap te zetten bij haar nieuwe Volleybal team.

Eerder was al gemeld dat VC Zwolle Topvolleybal spelverdeelster Charlot Vellener had vastgelegd voor de rest van dit van dit seizoen. Anneclaire ter Brugge gaat aan de slag in Polen, terwijl midspeelster Ilse Sinnige haar eerste wedstrijd voor Veracles al heeft gespeeld.

.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen