Sporters Harmonie Vroomshoop op NK Majorette Baton Twirling in Almere

Alle,maar dan ook alle dames van de majorettes van muziekvereniging De Harmonie Vroomshoop hebben zich eind 2022 op de kwalificatiewedstrijd geplaatst voor het NK Majorette & Baton-Twirling van de KNMO-NTSB.

De afsluiting van het wedstrijdseizoen 2022. Deze vond afgelopen weekend (zaterdag 21 en zondag 22 januari) plaats in het mooie Topsportcentrum in Almere. Na vele uren van hard trainen en de support van ouders en andere familieleden stonden de sporters van de Harmonie op de Nederlandse Kampioenschappen 2022. Twee dagen waar ze konden laten zien wat ze waard zijn.
Het feit dat ze zich hebben geplaatst voor deelname is al meer dan een prestatie.
In verschillende niveaus en leeftijds-klasses deden een flink aantal dames mee voor het onderdeel 1-baton.

Hier laat je zien wat je technisch in huis hebt op verplichte bondsmuziek. Marlinde Kroese (29), Sanne Vos (18), Lyan Moes (16), Kyra Ekkel (11), Sanne Timmerman (11), Marinde Treep (18), Clarissa Dekker (2) ZILVER, Lisa Timmerman (11), Dewi Dijk (7). Artistic Twirl Maud Jansen (1) GOUD.
Het onderdeel artistiek programma (dans + twirl) werd ook actief vertegenwoordigd door de sporters van de Harmonie in verschillende niveaus en leeftijd-klasses. Zowel solistisch, duo als in teamverband. Sanne Timmerman (5), Arwen Nijland (10), Sanne Vos (5), Pien Melenberg (8), Maud Jansen (1) GOUD, duo Lindsey & Maylinn ten Berge (1) GOUD, ensemble Clarissa Dekker, Arwen Nijland en Sanne Wessels (4), Ensemble Fieke Hamberg, Sophie Hilbink en Maylinn ten Berge (1) GOUD, het C- team deed mee met het onderdeel showtwirl (baton en attributen) (1) GOUD, en tot slot het A-team (2) ZILVER.

Fantastisch uitslagen waar de Harmonie Vroomshoop zeer trots op is. Het vele trainen is niet voor niets geweest. Een uniek evenement waar alle dames mee naartoe konden omdat er duidelijk progressie zit in de prestaties van de sporters van de Harmonie Vroomshoop van zowel de jongere aanstormende talenten als de al gevorderde dames. . Nu volop aan de slag met seizoen 2023. Nieuwe routines of bestaande die nog beter gemaakt gaan worden, moeilijkere technieken, nieuwe uitdagingen en kansen.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen