Zandstuve Bosloop Vroomshoop op zaterdag 14 januari

Loopgroep De Zandstuve organiseert op zaterdag 14 januari de Zandstuve Bosloop. Deze Vroomshoopse loopwedstrijd wordt gehouden in het
rustieke Zandstuvebos.

De wedstrijd is ook dit jaar onderdeel van de Prins Sport Vechtdal Crosscompetitie. De andere vier wedstrijden zijn de Lemelerbergloop (Lemele), De Zwarte Dennencross (Punthorst), de Aco Van Elderen Crossloop (Ommen) en de Oldemeijercross (Hardenberg). Meedoen aan één van deze loopwedstrijden kan uiteraard ook.

Tijdens de Zandstuve Bosloop op zaterdag 14 januari kunnen deelnemers kiezen voor verschillende afstanden. De jeugd loopt 1500 meter (twee rondes van 750 meter). De deelnemers van de 5 kilometer lopen één ronde en de deelnemers van de 10 kilometer lopen twee rondes van 5 kilometer. Er is ook een canicross van 5 kilometer voor lopers die met hun hond willen meedoen. De start van de wedstrijd is aan de Bosweg, een onverharde weg langs de rand van het bos, die bereikbaar is via de sportvelden op Sportpark De Bosrand. Meer informatie, bijvoorbeeld over het inschrijven, is te vinden op www.loopgroep-dezandstuve.nl/zandstuve-boslopen.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen