De Glazenkantine van start bij de Vroomshoopse boys.

De Glazenkantine is vanmiddag gestart vanaf drie uur en gaat door tot met 30 december. Hier zijn vier DJ’s en drie sidekicks opgesloten door Dick Kremer in het jeugdhonk van de Boys kantine. Dick die zelf meerdere keren betrokken was bij het glazenhuis bij het cafe droeg het vuur over aan de huidige DJ’s.

De Glazenkantine is te vinden aan de Flierdijk op het sportpark de Bosrand. Zij zullen 24 uur per dag radio gaan maken en hieromheen zullen er verschillende activiteiten zijn die je kunt vinden op;

www.vvvroomshoopseboys.nl

Dit alles staat in het teken van opbrengsten genereren voor het bouwen van een nieuwe kantine op het sportpark. De eerste checks zijn al binnen met mooie bedragen. Men hoopt door alle activiteiten die gehouden worden veel geld op te halen om de nieuwe kantine te realiseren.

 

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen