Hoofdweg in Westerhaar tijdens de feestdagen tijdelijk open

Er wordt nog hard gewerkt om het centrum van Westerhaar-Vriezenveensewijk mooier te maken, maar het is nog niet helemaal af. Mede vanwege de vorst zijn de werkzaamheden een beetje uitgelopen.

Toch is het gelukt om de rijbaan zover klaar te hebben dat die tijdens de komende feestdagen (Kerst en jaarwisseling) gebruikt kan worden. De Hoofdweg wordt namelijk opengesteld op vrijdag 23 december rond 16.00 uur. Het verkeer kan vanaf dan weer over de tijdelijke bouwweg van noord naar zuid.

Het deel vanaf het Kervelplein tot aan de kruising met de Akelei is nu nog uitgevoerd in zogeheten puinverharding. De maximumsnelheid is hier dan ook maximaal 15 kilometer per uur. Ook zijn nog niet alle parkeervakken gebruiksklaar. De tijdelijke openstelling duurt tot en met zondag 8 januari. Vanaf maandag 9 januari gaat de kruising met de Akelei dicht voor verkeer.

Het Kervelplein zelf is dan vanaf de zuidzijde bereikbaar. Deze planning kan afhankelijk van de weersomstandigheden nog wijzigen. Eventjes geduld dus nog, want het wordt hier mooi! Fijne feestdagen!

Bron: Twenterand.nl

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen