Vele bezoekers tijdens lichtjesavond Dennenhof Den Ham

In de maand december is het druk met de voorbereidingen van festiviteiten die van oudsher plaatsvinden, zoals Sinterklaas, Kerst, Oud en Nieuw.

Door de drukte waarmee we allemaal bezig zijn, kan het gebeuren dat we onze dierbare overledenen ‘vergeten’.

Daarom organiseerde de Dorpsraad Vroomshoop-Geerdijk en ERA Uitvaartverzorging Vroomshoop deze speciale Lichtjesavond op begraafplaats Dennenhof aan de Dennenweg in Den Ham. Met als doel, stilstaan bij onze geliefden. Daar op die grote begraafplaats was het sfeervol verlicht met kaarsen en fakkels, de vele bezoekers werden warm onthaald. Vanuit die ambiance gingen velen na het ontvangen van een kaars naar het graf van een dierbaar persoon, de urnenplaats, urnengraf of naar het strooiveld.

Op andere herdenkingsdagen zoals aller zielen en aller heiligen, komt ieder op eigen gelegenheid en willekeurig tijdstip. Op deze “Lichtjesavond” kwamen veel mensen bij elkaar en had je hetzelfde doel voor ogen: herdenken.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen