Bestuurster ernstig gewond bij aanrijding nabij Vriezenveen

VRIEZENVEEN – De hulpdiensten zijn vanmorgen rond half acht opgeroepen voor een melding van een ongeval op de Veenweg tussen Vriezenveen en Daarlerveen.

Een auto is door nog onbekende reden van de weg geraakt en via een boom in een diepe sloot beland. Het voertuig zond na het ongeluk een eCall uit, dit is een automatisch alarm bericht naar de 112-alarmcentrale.

Toch duurde het enige tijd voor dat hulpdiensten de plek van het ongeval konden vinden. De brandweer zag tijdens het aanrijden een beschadigde boom en troffen het voertuig aan.

Vervolgens moesten de hulpdiensten ruimte maken door struiken weg te halen om vervolgens een brug te plaatsen om zo bij de bestuurster en het voertuig te kunnen komen. De reddingsoperatie nam geruime tijd in ongeveer in beslag.

De bestuurster is met ernstig letsel naar het ziekenhuis in Enschede overgebracht gebracht. De politie is een onderzoek gestart naar de aanleiding van het ongeval. De weg was tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen