Verkeerskundige maatregelen Janmansweg

In Den Ham gaat, vanaf maandag 17 oktober, drie weken lang de kruising van de Janmansweg en de Ganzenmars op de schop.

Er wordt onder m,eer een snelheidsverlagend plateau aangelegd, met verkeersdrempels. In principe duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 4 november, afhankelijk van het weer. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid. De nood- en hulpdiensten zijn geïnformeerd over de werkzaamheden en de gewijzigde bereikbaarheid.

Tijdens de uitvoeringsperiode kunt u contact opnemen met de uitvoerder van de firma Van Lenthe Dalfsen, Gerard Klein Oonk. Hij is te bereiken op telefoonnummer 06 – 1501 6273 of

per mail via gerardkleinoonk@vanlenthedalfsen.nl. Maar u kunt ook contact opnemen met de gemeente Twenterand, via opzichter Arjan Busscher, telefoonnummer (0546) 840 940 of mailadres a.busscher@twenterand.nl. Op de website van de gemeente Twenterand http://www.twenterand.nl/werken-aan-de-weg vindt u tekeningen.

 

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen