Speelsters Team Eurosped gepresenteerd voor nieuw volleybal seizoen

Vroomshoop – Dinsdagavond was in Het Punt, (het thuis basis van Eurosped) de team presentatie voor het eredivisie volleybal van dit seizoen.

Ongeveer honderd gasten en suporters zagen onder andere hoe Hans Kraai junior zijn visie gaf over topsport in Nederland. Eric lamsma voorzitter van het bestuur gaf aan dat de top 5 haalbaar moet zijn in de komende competitie. Dit met het oog op het team dat er nu staat. Eind Oktober start dan ook de competitie en de verwachtingen zijn hoog.

Alle speelters, begeleiders en coach werden voorgesteld aan het publiek door Jordi Kamphuis. Als afsluiting van de avond was er nog een kleine kwis dat georganiseerd werd door twee speelsters om te kijken of het publiek de spelers een beetje kende. Al met al een mooie speelsters presentatie voor de gasten en het publiek.

Zondag 23 oktober staat voor Team Eurosped de eerste competitiewedstrijd op het programma, dan gaat het op bezoek bij Dynamo Apeldoorn.

Team Eurosped, Klik Hier voor meer foto’s!

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen